“Obožavam Popovića”

Sinoćnji derbi NBA lige odigrali Cavsi i Spursi. Pobjeda je otišla na stranu timske igre Spursa koji su odlično rasporedili poene i na kraju relativno lagano došli do pobjede. Lebron je pokušavao no nije mogao sam protiv ovakvih Spursa, te nije dobio očekivanu pomoć od suigrača. Nakon utakmice najbolji igrač Cavsa i trener Spursa Popović su pokazali puno poštovanje jedan prema drugom.

Prvo je Popović odgovorio na kritike novinarke Fox Newsa da Lebron treba ušutiti na političko stanje u Americi i šutirati loptu. Ova izjava je naišla na dosta osuđivanja kod čitave NBA zajednice a i Popović je to sumirao u svom stilu. -“Mislim da je Lebron sjajan primjer za milione djece… On je nešto slično kao Black Panther u istoimenom filmu. Lebron je superheroj već duže vrijeme.”- rekao je Pop za Kralja.

Lebron naravno nije ostao imun na ove pohvale. -“Vi najbolje znate koliko ja volim Popa. On mi je jedan od najdražih ljudi uopće s kojima sam se susreo u životu.”- rekao je Lebron za ponajboljeg trenera Lige. Dodao je kako će sigurno pokušati ostati inspiracija svoj djeci koja ga gledaju, te da sigurno neće ušutiti i driblati kako mu neki kažu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*