“On nije zlonameran, on je samo trapav”

Utakmica Thundera i Warriorsa nije donijela puno uzbuđena u rezultatskom smislu. No Zaza Pachulia je napravio glupost i nezgodno pao na Westbrooka i umalo ga teže povrijedio. Iako je krajnje diskutabilo da li je Zaza ovo napravio namjerno, većina igrača misli da jeste.

Zaza umalo došao Westbrooka glave

Westbrook ga je prozvao odmah nakon utakmice, a kritikama se pridružio i bek Kelta Kyrie Irving. Na Instagram je ostavio komentar na video Zazinog pada. “Liga mora reagirati, pogledati ovog čovjeka. Ovo sad već postaje smiješno.”- napisao je Irving. Kako se i njegova igra bazira na ulazima i brzim promjenama smjera, nešto ovako nespretno kao Zazin pad može značiti i težu povredu, tako da Irving sigurno “suosjeća” s Westbrookom.

 

Problem je u tome što Zaza sada već ima dosta dugačku povijest sa tim “nespretnim potezima”. Posljednji je stradao Leonard u playoffu, nakon što je Zaza doletio ispod krilnog igrača Spursa, te mu je ovaj stao na nogu. Digla se velika hajka na Zazu, a Liga još uvijek nije reagirala.

No pojavile su se i snimke koji ipak na neki način dokazuju da je ovaj pad zapravio bio nespretan. Naime zajedno sa Westom i Zazom prvi je na pod pao Nick Young. Na snimci se vidi kako je on ipak zahvatio Zazinu nogu što ga je povuklo prema dolje. Je li to bilo dovoljno jako, presudite sami…

U odbranu saigrača stao je Kevin Durant, MVP prošlogodišnjeg finala. Durant kaže kako ne veruje da je Zaza namerno hteo da povredi Westbrooka, da je on samo trapav:

1 Trackback / Pingback

  1. Zaza nastavlja teror, stradao i Steph Curry! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*