Clippersi na srpski pogon

Napokon smo dočekali ono što smo prizivali već nekoliko mjeseci. Boban Marjanović je dobio svoju šansu od Riversa te odigrao jedan od najboljih mečeva svoje NBA karijere i donio vrlo bitnu pobjedu svojoj ekipi. Ušao je u drugom dijelu, te potpuno preokrenu tijek utakmice. Najviše je doprinio preokretu, Nuggetsi nisu imali rješenja za njega, a ovaj puta nije bio čovjek manje u obrani već je i u tom smjeru korektno odradio posao.

Utakmicu je u prvom dijelu otišla na stranu Nuggetsa. Vratio im se Millsap nakon dugog vremena nakon povrede, šutevi su ulazili, te se činilo kako će ovo biti večer Nuggetsa. Nakon odmora su vodili 6 razlike, a to se popelo čak ana 19 u trećoj četvrtini, no Clippersi predvođeni Teo i Bobijem rade 18-6 seriju i vraćaju se u utakmicu. Još jednom serijom 8-0 početkom četvrte prelaze u minimalno vodstvo. Na kraju je bila drama, Rivers je pogodio jedno bacanje i donio 2 poena prednosti Clippsima, a nakon toga je Murray pokušao uzvratiti, no Rivers je odlično reagirao u obrani  te mu izbio loptu i donio veliku pobjedu.

Boban Marjanović je dobio samo 15 minuta, no i to mu je bilo dovoljno da pokaže sve što  zna. Ubacio je 18 poena uz samo jedan promašeni šut, uhvatio je 6 skokova i imao 2 ukradene lopte, te uvjerljivo najbolju +- statistiku. Dok je on u igri Clippersi su imali čak +27. Teodosić je također počeo meč s klupe, a isto je odigrao odlično. Ubacio je 11 poena, te dodao 5 asista uz 4 skoka. Poslije Bobija najbolji strijelac je bio Rivers sa 17 ubačaja.

Kod poraženih cijela petorka Nuggetsa je zabila preko 17 poena, no klupa je zakazala. Jokić je odigrao još jedan dobar meč sa 18 poena 6 skokova i 4 asista, dok je najbolji strijelac bio Harris sa 23 ubačaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*