Forget the Process

Jučer je pričao kako bi mu ovo mogla biti posljednja godina u NBA, da je istrošen i da mora razmisliti o nastavku karijere. Nakon ovakve utakmice mu jednostavno ne vjerujemo na riječ.  Wade je odigrao fantastičan meč za svoj Heat, kao u najboljim danima. Pokazao je da nije za mirovinu protiv jedne od najboljih mladih ekipa Lige- Sixersa.

Prvu ozbiljniju prednost na utakmici su imali Sixersi koji kao i obično odlično igraju na početku utakmicu. Napravili su 16-3 te stigli na 13 poena prednosti, no ubrzo Heat odgovara svojom 18-2 serijom. Bio je egal sve do posljednje četvrtine kada Sixersi opet rade 10-0 te se malo odvajaju, no Wade je imao drugačije planove za ovu utakmicu. Na krilima njega i Dragića stižu rezultat, te ulazimo u egal završnicu.

Tu kreće Wadeovo vrijeme.Fauliran je 30 sekundi do kraja na trici, te je ubacio sva tri bacanja. Nakon toga Spoelstra je “ukrao foru” od Dragića i rekao svojim igračima kako želi da njegovi šutiraju posljednji šut. Wade je utom faulirao Simmonsa u idućem napadu koji je pogodio samo jedno bacanje i tako dao šansu Wadeu da s dvicom donese pobjedu. Što je Flash i napravio. Zanjihao je Simmonsa, otišao na svoj sweet spot i pogodio za vrlo bitnu pobjedu Heata protiv izravnih konkurenata za playoff.

https://twitter.com/espn/status/968690432862490625

Wade je tijekom čitave utakmice bio izvrstan, vodio je Heat kao u najboljim danima te je na kraju i zabio najviše u ekipi. Postigao je 27 poena, a sjajan je bio i naš Goran Dragić sa 21 poenom, 6 skokova i 5 dodavanja.

Kod poraženih Šarić je odigrao sjajan meč, ubacio je 21 poena uz  7 skokova, dok je najbolji strijelac bio Embiid sa 23 ubačaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*