Jedan je Kralj

Sinoćnja utakmica između Netsa i Cavsa rezultatski nije bila ni po čemu posebna. Cavsi jesu imali puno više problema od očekivanog, no na kraju je upisana pobjeda. Ključan je bio Rodney Hood koji je pogodio ključnu trojku 40 sekundi do kraja, a nakon toga su James i Hill bacanjima dovršili stvar. Tako su se Cavsi vratili na pobjedničke staze i vijanju što bolje pozicije pred playoffa.

No ova utakmica je po nečemu drugom bila jedinstvena. Lebron James je upisao još jedan triple double učinak, no to nije što se izdvaja ovaj meč, jer to mu je praktički postao redovan dan u uredu

za njega. Ove sezone ih je ubijležio 12, a u karijeri ih ima 67. Lebron James je sa sinoćnjih  31 poenom, 12 skokova i 11 asistencije postao je prvi igrač u povijesti NBA lige koji je postigao najmanje 30,000 poena, skočio najmanje 8,000 puta, te imao 8,000 asista.

Kralj je ovom utakmicom ušao u “posebnu Ligu” u kojoj se trenutno samo on nalazi. Uz to imao je fantastičan drugi mjesec u kojemu je u prosjeku imao triple double. Fantastične partije Kralja koji vodi svoje Cavse ka još jednom Finalu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*