“Jako je sličan Draženu”

Euroligu i dalje”pere” senzacija zvana Luka Dončić. Mladi Luka je najbolji igrač Reala, ekipe koja je u samom vrhu Eurolige, a trenutno je i najbolje ocjenjeni igrač prve faze natjecanja. Oduševljava iz utakmice u utakmicu, te je sigurno među Top 5 izbora na draftu ove godine. Po nekima sigurno i Top 3.

Možda i najveća pohvala za Luku je stigao od najboljeg trenera u Europi Željka Obradovića. Dao je intervju za španjolski AS u kojemu je dobrano nahvalio Dončića. -“Luka uopće nema problema s pritiskom. Kako igra čini se da je najmanje 15 godina na ovoj razini. Počeo je jako mlad, tako da mu je ovo treća sezone u Euroligi, a sada je već postao igrač odluke.”- rekao je trener Fenera o mladom Slovencu.

Nadovezao se kako ga jako podjseća na Dražena Petrovića, koji je i sam uzor Luki Dončiću. -“Ima dosta sličnosti s Draženom. Možda ih ljudi uspoređuju jer je i Petrović bio mlad kada je eksplodirao. Luka je trenutno malo drugačiji od Dražena, a ako želi biti još bolji mora postati kao on. No siguran sam da zna šta radi i kako stići do toga.”-rekao je Žoc.

“Sve bih uzeo iz Draženove igre”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*