Ristić ušao u povijest Arizone

Jedan od glavnih igrača vrlo dobrog sveučilišta Arizone je naš centar Dušan Ristić. Već smo pisali o njemu kako je napredovao ove godine. Poboljšao je igru, te je postao jedan od glavnih igrača Arizone, te jedan od najboljih u svojoj konferenciji. No sada će Dušan zauvijek ostati zapamćen na Arizoni. Naime, sinoć je Arizona dobila sveučilište Stanford te se približila tituli u svojoj konferenciji.

Delija dominira u Americi

No to neće Dušana učiniti besmrtnim u Arizoni, nego činjenica da je Dušan postao igrač sa najviše pobjeda na ovom sveučilištu ikada! Dušanu je ovo 111. pobjeda na ovom sveučilištu, te je tako prestigao Matt Mueuhlebach i Kaleb Tarczewski koji imaju svaki po 110. pobjeda za Arizonu. Dušan je inače bio i najbolji igrač Arizone u ovoj pobjedi. Postigao je 21 poen uz 5 skokova.

Nažalost ovo sveučilište je zadnjih dana pod prismotrom zbog totalno drugih stvari. Ameriku i NCAA trese ogroman skandal da su treneri plaćali igrače kako bi potpisali za njihovo sveučilište. Čini se da ni Ristićev trener Shaun Miller nije nevin po ovom pitanju te je i on pod istragom. Da bi stvar bila bolja ponajbolji igrač Arizone Alonzo Trier je bio suspendiran zbog nedopuštenih supstanci, a ovo mu nije prvi puta. Stvari su zanimljive na Arizoni, a March Maddnes se bliži, nadamo se da će sve riješiti do tada i da će Dušan povećati svoj konto pobjeda.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Jedini Hrvat sa NCAA titulom - Ostatak Sveta
  2. Novi Srbin u NBA? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*