Supa je bila vrela…

Stanje u Cavsima i dalje nije bajno. Krenuli su dobro nakon tradeova, dobili 3 zaredom, no nakon toga protiv svakog jačeg protivnika su potpisati poraz. Lebron još uvijek nije zbio redove, stvari nisu uigrane i Cavsi se opet čine kao ekipa koje ne može ozbiljnije zaprijetiti ni Bostonu a kamoli Warriorsima ili Rocketsima. Svim tim problemima možemo nadodati i uvijek nestašnog JR Smitha.

Jedno od najvećih ludila JR Smitha

Igrač koji je poznat po “vrućoj” glavi, koji svako malo napravi neki incident, sada je odlučio napraviti food fight u prostorijama Cavsa. Pomoćni trener Cavsa Damon Jones, inače njihov bivši igrač, playmaker koji je ovdje bio u prvoj Lebronovoj turi je iznervirao Smitha koji ga je onda odlučio gađati zdjelom juhe.

Glavni trener Lue je spomenio samo kako je Smith suspendiran za utakmicu protiv Sixersa, no nije otkrio prave razloge. To je tek kasnije izašlo na vidjelo, a Lue nije želio dalje komentirati što se dogodilo. Samo znamo da stvari u Cavsima nisu najbolje, čim se događaju ovakvi incidenti. Inače Cavsi su utakmicu izgubili, a umjesto Smitha svoj prvi start u novom dresu je dobio Hood koji se nije proslavio. Ubacio je samo 11 poena uz vrlo loš 5/14 šut iz igre.

Twitter je naravno poludio nakon ovog incidenta, a prenosimo neke od najsočnijih i najzanimljivijih

 

1 Trackback / Pingback

  1. Nove brige za Cavse - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*