Veterani u novim klubovima

Kako se bliži playoff tako se polako kristalizira i playoff slika. Neke ekipe su već sigurne da će igrati u postsezoni, dok između nekih još uvijek traje borba. Tako da sada već tradicionalno imamo da se ekipe koje će igrati playoff pojačavaju veteranima iz slabijih ekipa. Točnije iz ekipa koje sigurno idu ranije “na pecanje”.

Prvi od njih je Corey Brewer koji je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Lakersima. U utrci za njima je bilo nekoliko klubova uključijući Cavse, Blazerse, Wizardse i Buckse, no na kraju je Brewer potpisao za Thundere. Nakon povrede Robertsona njima hitno treba igrač koji će moći pokriti bekovsku i krilnu poziciju. Brewer je iskusni veteran, to bi mogao biti vrlo dobro rješenje u rotaciji Thundera.

Kako je nedavno Ilyasova ponovno potpisao za Sixerse to je značilo samo jednu stvar za Bookera. Za njega više nema mjesta u Philli. Tako se zadržao samo nekoliko mjeseci u Sixersima, nakon što je stigao u tradeu iz Netsa za Okafora. Dogovoren je otkup ugovora, a iskusni centar nije dugo čekao na poziv drugog kluba. Ekipa našeg Babe, Pacersi su se odlučili pojačati pod košem i tako pružiti potrebnu pomoć Sabonisu i Turneru. Bookeru će tako ovo biti treći klub ove sezone, a Pacersi se nadaju da će borbenošću i iskustvom pomoći ekipi u borbi za playoff.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*