Zaza nastavlja teror, stradao i Steph Curry!

Na krilima Duranta (28 poena) i rekordera Currya (28 poena), Warriorsi su savadali Hawkse (114 – 109) i tako nastavili trku sa Rocketsima za prvo mesto na Zapadu. Curry je postao prvi igrač u istoriji lige koji je u šest uzastopnih sezona postigao najmanje 200 trojki, i tako je na prvom mestu prestigao Ray Allena.

No Curry baš neće ovaj meč pamtiti po dobrome. Njegov saigrač i centar GSW-a, Zaza Pachulia listi igrača koji su se povredili posle kontakta sa njim dodao je i najbojeg igrača tima iz Oaklanda.

Play aktuelnih prvaka, u finišu prve četvrtine prilikom doskoka nehotice je stao na nogu Pachulie i izvrnuo zglob, no nakon kraće pauze vratio se na teren:

Ipak, sredinom trećeg perioda stručni štab Warriorse odlučio je da Curryja više ne koristi u duelu sa Hawksima. Do tog trenutka sjajni strelac je postigao 28 poena za 24 minuta provedena u igri.

Curry je već posle meča istakao da se oseća dobro i da će verovatno nastupiti na sledećem meču protiv Netsa. Ostaje da vidimo kako će najnoviji Zazin gaf komentarisati drugi. Nedavno ga je žestoko kritikovao Russell Westbrook tvrdeći da ga je Pachulia hteo namerno povrediti, dok su u Spursima kivni na njega jer ih je ostavio bez najboljeg igrača Kawhi Leonarda.

U Zazinu odbranu nedavno je stao Kevin Durant, no videćemo šta ovoga puta ima da kaže:

“On nije zlonameran, on je samo trapav”

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pre 10 godina verovali smo u čuda, danas je jedan od najboljih! - Ostatak Sveta
  2. Ohrabrujuće vijesti za Ratnike - Ostatak Sveta
  3. (Ne) dobre vesti za Warriorse - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*