Bogdan izrešetao Knickse

Bogdan Bogdanović je nastavio niz odličnih igara za svoje Sacramento Kingse. Nova žrtva su bili Knicksi koji su poklekli u neizvjesnoj završnici, a Bogdan je bio najbolji pojedinac u svom timu. No tijekom posljednje dionice nije se činilo kako će Kingsi na kraju slaviti. Iako su imali vodstvo cijelu utakmicu, lošom realizacijom su se doveli u nezgodnu situaciju. Knicksi su nakon što su se ispromašivali u prvom dijelu, počeli pogađati, te su stigli Kingse koji su imali 19 poena viška u posljednjoj dionici.

Tako smo ušli u egal završnicu, a tada je jako bitnu ulogu odigrao Bogdan. Nakon što su nekoliko napada obje ekipe promašivale, Bogdan je uzeo loptu u svoje ruke. Nakon izvođenja auta, primio je loptu i sjajnim step-backom se riješio čuvara i pogodio šut koji je dao prednost Kingsima. O’Quinn s linije bacanja poravnava rezultat, a na kraju je junak bio Skal Labissiere. Iako je lopta trebala ići Bogdanu nakon uručenja, Skal je napravio fintu i digao se na šut i – pogodio. Knicksi više nisu imali dovoljno vremena i Kingsi su na kraju uzeli pobjedu.

Bogdan je bio najb0lji igrač ekipe, ubacio je 22 poena uz odličan 7/11 šut, te je tome dodao čak 7 asista. Bio je i najbolji strijelac i asistent u svojoj ekipi. Labisiere je ubacio 14 poena uz ključan šut na kraju utakmice. U redovima poraženih Hardaway Jr. je ubacio 24 poena, a Kanter je opet imao impresivan double double sa 14 poena i 16 skokova.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*