Super Mario stiže kod Bogdana?

“Sjajan” potez ove sezone je povukao Orlando Magic. Početkom godine odmah su se odrekli prava na Mario Hezonju, tj odlučili su kako neće iskoristiti team opciju po isteku njegovog ugovora, te da je koncem ove sezone slobodan u izboru novog kluba. Nakon toga još genijalnije su mu dali ogroman prostor koji je Mario naravno iskoristio i pokazao kakav je zapravo igrač.

Nakon ovih mjesec – dva odličnih igara Mario je siguran u ostanak u NBA ligi, nešto što do prije 5 mjeseci nije bilo zagarantirano. Sada je počeo privlačiti pažnju nekolicine klubova koji sigurno neće propustiti priliku kao Magic da potpišu ovakvog igrača. Najveći favoriti za njegovo dovođenje su Sacramento Kingsi. Divac i Stojaković žele pridružiti Hezonju Bogdanu Bogdanoviću.

Njih dvojica su vjerovatno naši najpotentniji i najtalentiraniji vanjski igrači u NBA i bilo bi pravo uživanje gledati njih dvojicu kako igraju zajedno. Pod uvjetom da imaju dovoljne ovlasti. Tako da je ovaj Divčev plan jako dobar. Mario bi dobio dovoljno prilika za igru u Kingsima, pogotovo na mjestu niskog krila koje mu najviše odgovara. Bogdan bi mu sigurno olašao prilagodbu na novi klub i sredinu, te bi ovaj posao bio win-win.

Hezonja se preporodio otkako je dobio priliku. Od sredine 12. mjeseca kada je prvi puta dobio veći minutažu Mario je nanizao neke sjajne partije. U prosjeku postiže 12,7 poena uz 4,2 skoka, a u više utakmica je bio i najbolji igrač svoje ekipe. Najbolju partiju je pružio protiv Pistonsa kojima je utrpao 28 poena, dok je sjajan bio i protiv Hornetsa kojima je ubacio 24 poena uz 6 skokova, te 4 ukradene lopte i 3 blokade.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*