Top 5: Učinak naših za 4/3 i 5/3/2018

1 Bojan Bogdanović

Utakmica sezone za Bojana. Točionica Bogdanović je bila otvorena cijelu utakmicu. Bojan je sipao iz svih pozicija, a najviše u trećoj dionici kada su se Pacersi počeli odvajati. Babo je ubacio 5 trojki, većina iz tranzicije, suigrači su ga čitavo vrijeme tražili, a Babo je nemilosrdno trpao. Stigao je uzeti i 4 skoka i podijeliti i 3 asista u ovoj utakmici, te je tako nagovijestio odličnu formu pre playoff.

2 Bogdan Bogdanović

Bogdan izgleda da ne zna za riječ tankiranje. Hladnokrvno je riješio Knickse u posljednjim minutama utakmice, a uz to bio je i uvjerljivo najbolji igrač Kingsa. Bogdan je čitavu utakmicu odigrao na visokoj razini, bio je najbolji strijelac i asistent ekipe, a u posljednjim minutama dao ključnu prednost Kingsima. Nakon što su obje ekipe promašivale svoje šuteve, Bogdan je u stilu Jordana pogodio šut preko Leea i dao prednost Kingsima. Kasnije je Skal Labissiere pogodio za pobjedu, no Bogdan je odigrao izvrstan meč.

3 Jusuf Nurkić

Blazersi su dobili zahvaljujući nevjerovatnom Lillardu, no i naš Nurkić je odigrao odličan meč. Bio je neprikosnoven pod oba obruča, uzeo je čak 16 skokova, te sjajno zatvorio svoj reket. Odlično se nosio s Lopezom i ostalim visokim igračima Lakersa, dok je u napadu pospremio sve što se treba pospremiti. Vrlo dobra partija za Nurka.

4 Dario Šarić

Nakon što je s jednom slabijom predstavom prekinuo svoj niz od 10+ poena u utakmici, Dario se vrlo brzo vratio starim navikama. Protiv Bucksa je odigrao izvrsnu utakmicu, izgleda da Giannis i ekipa odgovaraju hrvatskim igračima. Bio je gotovo nepogrešiv izvan linije 7,24, promašio je samo 1 trojku, a ukupno je promašio samo 2 šuta na utakmici a postigao je 25 poena. Nažalost to niej bilo dovoljno za pobjedu, iako je Dario bio najbolji igrač ekipe.

5 Nikola Vučević

Vučević kao da nije niti bio povređen. Pruža odlične igre nakon povratak, no nažalost Magic je jednostavno u rasulu. Vuč se svojski trudi, protiv Jazza je odlično izvlačio Goberta, šutirao je 100% za tri poena, no ipak su doživjeli težak poraz. Dominirao je i u skoku, te pružio vrlo dobru partiju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*