Spala knjiga na 4 slova

Iduće ljeto će biti krcato slobodnim igračima, no najtraženiji će sigurno biti Lebron James. King igra svoju 15. sezonu u NBA ligi i ne pokazuje znakove zamora materijala, štoviše bolji je nego ikada. Vodi svoje Cavsa sigurnom rutom ka playoffu, a tamo će bez obzira na sve biti jako opasni. No, na kraju ove sezone Kralj ima priliku da treći puta u svojoj karijeri postane neograničeni slobodni igrač.

Trenutno postoji šansa da iskoristi i player opciju s Cavsima, što bi mu donijelo 35,6 miliona $ iduće sezone, no Kralj je odlučio razmotriti sve opcije. Izjavio je kako će njegovi talenti iduće sezone biti u jedna od ova četiri kluba: Houston Rockets, Philadelphia 76ers, Los Angeles Lakers ili Cleveland Cavaliers.

Iz igre su ispali Spursi i Warriorsi, no i sve ostale ekipe u NBA jer nema ko ga ne bi htio vidjeti u svojim redovima. Trenutno najbolja opcija bi mu bila ekipa “Tima Raketa”. Paul i Harden čine nezaustavljivi duo, s Capelom u sastavu Rakete su izgubile samo jednu utakmicu, a dobili su čak 33 i glavna su prijetnja Warriorsima ove sezone. Prva su ekipa Lige, a ukoliko bi Lebron potpisao sigurno bi imali dovoljno “firepowera” da sruše Warriorse.

Druga opcija su mu Sixersi ili Lakersi. Obje ekipe imaju odličnu mladu jezgru, a i oba grada su izvisila bilboard kako zovu Kralja da dođe kod njih. Ukoliko bude mislio na nekoliko idućih godina dominacije jedan od ova dva kluba bi bila pravi izbor. Iako, ako Kralj dođe Sixersi već iduće sezone postaju ozbiljni contenderi. Ko zna možda se i Šarić uskoro okiti naslovom prvaka. Ili možda Zubac.

Na kraju je opcija ostanka u Cavsima. Riješili su se Irvinga, no eksperiment s Thomasom nije uspio pa su se sada i Cavsi pomladili. Ipak jezgra Cavsa uz dužno poštovanje Osmanu, Clarksonu, Hoodu i Nanceu jednostavno nije dobra kao ona Lakersa ili Sixersa. No Kralj je već jednom napustio “brod” pitanje je hoće li se usuditi ponovo.

1 Trackback / Pingback

  1. Sixersi pucaju visoko - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*