Povratak Butlera šalje Bjelicu na klupu?

Preneseno sa: b92.net

Beli je dobio veliki broj minuta zbog povrede Džimija Batlera i kao nisko krilo (trojka) pruža sjajne partije za Vulvse.

Ipak, veoma je vidno koliko Batler nedostaje ekipi Toma Tibodoa s obzirom da se nalaze u manjoj krizi, pošto su doživeli tri uzastopna poraza.Minesota je poražena od Portlanda, Jute i Bostona, a Bjelica na ta tri meča prosečno beleži 16,7 poena, 9,3 skokova, jednu asistenciju i uz je Taunsa najbolji igrač ekipe.Džef Tig igra veoma bledo, Vigins ne pruža iste partije kao prošle takmičarske godine, dok klupa koju čine Kroford, Đeng, Džouns skoro da ne postoji.

Batler je povredio koleno desne noge i njegov povratak na teren još uvek se ne zna tačno, međutim pretpostavlja se da će se vratiti pred plej-of koji kreće 14. aprila.
Kada se najbolji igrač Vulvsa vrati na teren očekuje se povratak Bjelice na klupu i ponovo standardnih 13-18 minuta, a ukoliko Beli nastavi sa odličnim partijama Tibodo će “morati” da pronađe prostor za našeg igrače.
Bjelica je ove sezone devet puta bio starter i tokom tog perioda prosečno beleži blizu 13 poena, osam skokova, dve asistencije i 1,4 ukradene lopte – uz 48 odsto šuta iz igre i 45 odsto za tri poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*