“Da smo bili zdravi – bili bi u playoffu”

Jedna od najboljih mladih jezgri u Ligi su ekipa Los Angeles Lakersa. Kompletan rebuild nakon Kobea je urodio plodom, te sada Lakersi raspolažu sa sjajnim mladim talentima. Ball, Kuzma, Ingram, Zubac, Randle – praktički su popunjeni na svim pozicijama. Sa vrlo dobrim potpisima veterana kao Pope, te kasnije i Thomas Lakersi igraju sjajnu košarku.

Uz to imaju i vrlo dobrog mladog trenera u Waltonu, koji je uvjeren u snagu svojih mladih igrača. -“Da smo svi uspjeli ostati zdravi cijelu sezonu, sigurno bi se sada umješali u borbu za playoff. Trenutno se 10 ekipa bori za doigravanje, a mi bi smo sigurno bili jedna od tih ekipa.”- izjavio je Walton i to prije sjajne pobjede nad viceprvacima Cavsima.

 

Lakersi su već sada za 4 pobjede bolji nego prošle sezone, a još je ostalo 16 utakmica do kraja sezone. Teoretski još i mogu izboriti playoff, no realno 6.5 utakmica zaostatka za Jazzom je ipak previše. No odlične igre Ingrama, Balla, a pogotovo Randlea u posljednje vrijeme je nešto što daje Lakersima odličan zalog za budućnost. Uz solidan pick na idućem draftu, te dalji razvoj ovih igrača Lakersima se smiješi svijetla budućnost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*