Loše vesti za Nuggetse i Jokića!

Iako je Denver sinoć bio fantastičan i pregazio je Kingse uz fantastičnu igru Nikole Jokića koji je svoj sedmi triple double postigao za 17 minuta, to je nije bilo dovoljno. Naime, direktni konkurenti za plasman u play off – Wolvsi i Jazz – ostvarili su sinoć pobede i to je Nuggetse zadržlo ispod crte.

>>> Triple double Joker uništio Kingse >>>

Minnesota je srušila šampione iz Oaklanda, 109 – 103, koji su drugi uzastopni poraz doživeli bez svog najboljeg igrača Stepha Currya. Nemanja Bjelica je onovo bio starter, a od trenera je dobio čak 40 minuta da igra!

Bjelica je za 40 minuta, postigao 10 poena (4 od 12), sedam skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Najzaslužniji za pobedu Wolvsa bio je sjajni Towns koji je meč završio sa 31 poenom, 16 skokova i dve asistencije. Wiggins je takođe bio odličan sa 23 poena, dok su dvocifreni bili Teague (10) i Gibosn (11). Za Wolvse je debitovao i Derrick Rose, igrao je 6 minuta, zabeležio je po 2 poena i asistencije.

Kod Voriorsa Durant je ubacio 39 poena uz 12 skokova, dok je Thompson postigao 21 poen.

Utah našeg Igora Kokoškova ne posustaje. Ekipa sa najboljom formom u ligi sinoć je deklasirala New Orleans Pelicanse u gostima sa 116 – 99.

I pored sjajnog ro]endanskog izdanja Anthony Davisa, koji je meč završio sa 25 poena, 11 skokova, 10 blokada i po 3 asistencije i osvojene lopte, domaćin nije imao šanse protiv zahuktalog tima Utaha.

Jazzeri su odlično odigrali poslednju četvrtinu koju su dobili sa 38 – 25 i šestim uzastopnim trijumfom došli du na korak do osme pozicije na neverovatno izjednačenom Zapadu.

Rubio je blistao sa 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija, Mitchel je upisao 27, a Rubi Gober 19 poena, uz 16 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*