Povratak u stilu

Većina igrača nakon što ode iz NBA ligu u Kinu ili Europu nakon povratka među “velike dečke” ima marginalnu rolu. Istina to većinom budu isluženi igrači ili igrači koji s razlogom nisu mogli naći angažman u NBA. No jedan se vratio na “mjesto nesreće” i u svom drugom debiju u najmanju ruku impresionirao.

Povratak kod starih drugova

Brandon Jennings je nedavno potpisao 10-dnevni ugovor s Bucksima, te se vratio u ekipu koja ga je draftala. Brandon je u ovoj ekipi pružao najbolje igre svoje karijere. Nažalost ubrzo nakon prelaska u Pistonse povredio je ahilovu tetivu i nikada se nije vratio na “staro”. Sve do sinoć. U svojoj prvoj utakmici za Buckse Brandon je odigrao utakmicu koja bi mu sama morala garantirati ugovor do kraja sezone.

U pobjedu protiv davljenika Memphisa zamalo mu je izmakao triple double učinak. Ušao je u utakmicu s klupe, te je odmah krenuo u dokazivanje. Na kraju utakmice na njegovom kontu je bilo 16 poena, uz vrlo dobar 5/9 šut iz igre. Da bi stvar bila bolje upisao je i 12 asistencija, te 8 skokova. U samo 24 minute provedene na terenu. Bucksi su s lakoćom riješli Grizzliese koji su u očajnoj formi.

Brandon je bio ponajbolji igrač svoje ekipe, pokazao je nakon samo jedne utakmice da se odlično uklopio u ekipu i samo je nastavio odličnu formu iz G-Lige u kojoj je dominirao prije potpisa za Buckse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*