“On je superstar”

Jedan od najpodcjenjenijih igrača u današnjoj NBA ligi je Damien Lillard. Vođa Blazersa gotovo uvijek bude predviđen kada se priča o najboljim igračima Lige. Dosada nije niti jednom bio ni blizu MVP trofeja ili nečeg sličnog, a čak je propustio i pokoji Allstar jer za njega nije bilo mjesta. No Damian šuti, radi i trpa. Ove sezone Blazersi stoje izvrsno na zgusnutom Zapadu, playoff je praktički osiguran,, a Lillard igra fantastično u posljednje vrijeme.

No ako ga Liga uporno preskače to ne znači da Lillard nije cijenjen među igračima. Jedan od najboljih Lebron James je pun hvale za Lillarda. U razgovoru prije večerašnje utakmice u kojoj će se susresti Cavsi i Blazersi James je pošteno nahvalio beka. -“On je superstar u ovoj Ligi.”- kratko i jasno je rekao Lebron.

Lillard igra možda i najbolju sezonu karijere. Ubacuje preko 26 poena u prosjeku uz 6,5 asista i 4,5 skokva, a prema efikasnosti je u samom vrhu Lige. Uz to jedan je od najboljih clutch igrača Lige, što su na svojoj koži nedavno mogli osjetiti i Sunsi koje je totalno razmontirao u posljednjoj četvrtini.

Vrijeme je za Lillarda!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*