Čekić Lebrona, novi šamar Cavsima

Blazersi ne posustaju. Treći tim Zapada oduvao je Cavse, 113 – 105, i tako ih samo gurno dublje u rezultatsku agoniju kojoj ove kalendarske godine nema kraja. Ravnopravni duel gledali smo samo tokom prvog dela a onda su proradili Lillard (24 poena) i McCollum (29 poena), i tu je svemu bio kraj. Jusuf Nurkić neće po najboljem pamtiti ovaj meč, jer za najlepši potez noći potrudio se Lebon James koji ga je prosto oduvao svojim zakucavanjem:

Bh. centar je meč završio sa sedam poena uz šut iz igre 3 od 9, ali je zabeležio i 10 skokova. Lebron je opet blistao, završio je sa 35 poena, 14 skokova i šest asistencija. Cavsi su na ovom meču započeli bez klasičnog centra jer su sva trojica visokih igrača (Love, Nance, Thompson) povređeni, a Žižić je bio naklupi. Na petici je započeo Jeff Green.

Nakon ovog poraza Cavsima je ugrožena i čevrta pozicija na Istoku, sada su na 39 – 29, imaju pobedu manje od Pacersa, ali isti broj pobeda kao peti Wizardsi. Biće zanimljivo videti kako će se za njih završiti regularni deo.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*