Motor, duša i maskota ‘Procesa’

MakNBA

Joel Embiid je nakon prošlogodišnjeg povratka i problema sa povredama, zbog kojeg mu je izmakla zaslužena titula rookie igrača godine, vrtoglavom brzinom lansiran među zvezde. Embiid ima sve – atleticizam, osećaj za igru, muda, ali i jezik i potrebu da bude aktivan na društvenim mrežama, ali da svojim kontraverznim potezima sve iznenadi:

Embiid u epizodi – “U zdravom cheesu, zdrav duh”

Embiid je motor ‘Procesa’ koji je Philly, dugogodišnjeg ‘fenjeraša’ Istoka, ove sezone doveo u zonu play offa. To je tim koji ima neverovatn potencijal i koji još uvek čeka da kompletira i sabije svoje redove. No, Embiid u ovoj sezoni igra fantastično – 23 poena, 10.9 skokova, 3 asistencije, i na kraju – izabran je u petorku Istoka za ovogodišnji All Star.

>>> Fournier ne zeli Embiida u reprezentaciji…

>>> Embiid kao Rocky Balboa

Gde si bila… 

E sada, ide ona zanimljiva strana priče. Kada je pre četiri godine stigao u Ameriku, mladi i ludi Embiid je odmah krenuo sa online aktivnostima, tako je poznatu pevačicu Rihanu pozvao na date na šta mu je onda odgovorila – da mu se javi kada bude All Star!

Sada, kada je postao All Star, Embiida su pitali da li namerava da se javi Rihani, na šta je on imao spreman odgovor:

Čini se i da se Embiid vodi onom starom narodnom – “Gde si bila kada sam bio niko” – kako su to naše kolege sa sajta MakNBA sjajno dijagnisticirali nakon Joelove izjave.

>> Embiide pokazi muda!

Joel se tek nedavno tokom dueal sa Pistonsima (dok je reprezentativac Srbije bio tamo) uverio kako nije najveći dasa na terenu, i da od njega ima još viših:

Da, Embiide, to je Bobinator!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*