Top 5: Učinak naših za 14/3 i 15/3/2018

okić

1 Nikola Jokić

Najbolji kada je najpotrebnije. Izuzetno bitna pobjeda Nuggetsa u lovu na playoff, a Jokić je još jednom bio najbolji igrač na terenu. Ubilježio je još jedan Td učinak,ukupno osmi ove sezone. Ovim je Nikola stigao 14. triple double učinka u karijeri čime se izjednačio sa legendarnim centrom Hakeemom Olajuwonom. Uz TD učinak stigao je ubaciti i 23 poena, te odigrati i vrlo dobru obranu. Imao je po 3 blokade i ukradene lopte, te je vodio svoju ekipu do pobjede.

2 Goran Dragić

Nakon nekoliko slabijih partija Goran se vratio u svoju All-Star formu. Ovaj puta žrtve su bili Kingsi. Razvalio je ulazima obranu Kingsa, bio je sjajan u tranziciji, a ovaj puta je pogađao i izvana. Ubacio je 3 trojke iz 4 pokušaja što je primoralo Kingse da ga striktnije čuvaju. Goran je to sjajno koristio i napadao je reket. Posebno dobar je bio u posljednjoj četvrtini kada je praktiči sam vratio Heat u igru, no Kingsi su na kraju ipak uzeli iznenađujuću pobjedu.

3 Nikola Vučević

Napokon jedna pobjeda i za Magic. Predvodio ih je tko drugi neko Vučević. Uz Simmonsa koji je odigrao utakmicu karijere najbolji pojedinac je bio naš centar. Bio je na rubu TD učinka, falio mu je po jedan asista i skok no to ne umanjuje njegovu sjajnu predstavu. Henson i Zeller su jednostavno preslabi za čuvanje Nikole te je on to sjajno koristio. Napado je iz low posta, uz to opet se standardno izvlačio i kreirao s vrha reketa. Koliko dobro je to radio svjedoči i 9 asista, a na kraju krajeva i pobjeda Magica.

4 Dario Šarić

Sixersi su imali većih problema od očekivanog protiv Knicksa u tank modeu. Srećom imali su Šarića koji je odlučio kako Sixersi ovo neće izgubiti. Pogodio je ključnu trojku 2 minute prije kraja kojom su otišli na 7 poena razlike. Nakon toga Knicksi više nisu imali snage za preokret i Sixersi su ubilježili bitnu pobjedu. Osim ključne trojke Dario ih je ubacio još 3 pride, te je ubilježio odličan double double učinak. 21 poena uz 12 skokova,te standardno dobru obranu.

5 Bogdan Bogdanović

Netko bi pod hitno trebao reći Bogdanu da su Kingsi u tank modu. Kako je krenuo čini se da će ih on sam koštati boljeg picka. Još jedna odlična predstava za Bogdana u samoj završnici meča. Slabo je počeo utakmicu, no probudio se u trećoj dionici i Kingsi su na njegovim krilima došli do osjetnije prednosti. Na kraju je bacio odličan asist za Hielda kojim su se potpuno približili Heatu, a na kraju je Fox donio produžetak. Tamo je odlučujući koš ubacio baš Bogdan i to sa dobrih 8-9 metara za prelamanje utakmice i pobjedu Kraljeva.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*