“Meni je bilo 100 puta gore”

Tek nakon što je Manu izjavio kako ne očekuje Leonarda na parketima ove sezone, Spursi su održali interni sastanak koji je uključivao samo igrače. Glavna i jedina tema je bila povreda Leonarda. Detalji sastanka nisu izašli na vidjelo, no pokušali su nekako doći do rješenja problema zvano “Leonardova povreda”. Njega još uvijek nema na vidiku, playoff se približava i ekipa mora znati može li računati na svog najboljeg igrača.

Manu kaže DOSTA!

Nakon sastanka jedan od najiskusniji u ekipi Tony Parker je izašao pred novinare i pričao o svom iskustvu sa sličnom povredom kakvu sada ima Leonard. On je također propustio početak prošle sezone zbog puknuća butnog mišića, a prema njegovim riječima ta povreda je bila puno gora od Leonardove. -“Prošao sam već kroz to. Bio sam na rehabilitaciji čak 8 mjeseci. Imali smo vrlo slične povrede Kawhi i ja, no moja je bila 100 puta gora. No i dalje vrlo slična, samo treba ostati pozitivan.”- izjavo je Francuz.

Dok je Leonard samo istegnuo kvadriceps, kod Parkera je bilo potpuno puknuće mišića. Morao je operairati kako bi mu ponovo pričvrstili ligamente i morao je jačati mišić praktički od nule. -“Mogao sam ići bilo gdje, no vjerovao sam doktorima u San Antoniu. Ovdje sam čitavu karijeru, oni poznaju moje tijelo bolje od ikoga. Mislim da ovdje imamo najbolji medicinski tim na svijetu.”- rekao je Parker o svom oporavku.

Na kraju je još dodao kako se u načelu slaže s Manuom i njegovim riječima. -“Gledajte, na neki način se slažem s Manuom, ali u isto vrijeme ja sam vječni optimist te i dalje vjerujem kako će se Leonard vratiti ove sezone. No, Manu je u pravu moramo misliti da ga neće biti i tako igrati.”- rekao je Parker.

1 Trackback / Pingback

  1. Kraj za Spurse? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*