“On je kao usporeni snimak”

Izvor: B92

Portland igra sjajno, a njihov centar Jusuf Nurkić igra sezonu života. On je za stranicu Eurohoops pričao o košarkaškim temama, a nije propustio nahvaliti i Nikolu Jokića, koji igra za njegov bivši klub Denver.

Jokić i Nurkić igrali su zajedno u Denveru sezonu ipo, posle čega je igrač iz Bosne i Hercegovine trejdovan u Trejlblejzerse.

Specijalizovani košarkaški sajt “Eurohoops” želeo je da dobije neku “vruću” informaciju o Jokiću, koju možda ne zna šira javnost, međutim Nurkić nije želeo da priča o ne košarkaškim temama.

Sr**e. Mislim, pored košarke vi momci znate sve. Denver možda ne pobeđuje toliko, ali on igra sjajno. Način na koji “Džoker” igra možda iznenađuje zato što sve radi kao na usporenom snimku, ali je on je veoma pametan igrač“, rekao je Nurkić za “Eurohoops”.

Jokić, Nurkić, Adetokumbo, Porzingis i ostali mladi igrači iz Evrope predstavljaju novu eru evropskih igrača u NBA.

Teško je reći nova era. Imali ste Dražena i ostale momke koji su igrali pre nas i koji nisu imali šansu kakvu mi sada imamo. Ukoliko budemo imali još više šansi, više ćemo i pokazati“, kazao je Nurkić.

Portland je trenutno trećeplasirana ekipa Zapada sa skorom od 44 pobede i 28 poraza, a Nurkić je uz Lilarda i Mekaluma najvažniji igrač ekipe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*