Obračun kod O.K. Spectruma

USA Today

Možda neočekivano, no jednu od najboljih sinoćnih utakmicu su odigrali Hornetsi  i Knicksi. Mnoštvo koševa, produžetak i dvoboj dvojice “revolveraša”. Imali smo sve u ovom meču. Niti jedna od ovih ekipa više nema šanse za playoff, tako da je ovo bila praktički revijalana utakmicu, no to se nije osjetilo na terenu. Počelo je vodstvom Hornetsa koji su do poluvremena povećali svoju prednost.

U jednom trenutku je bilo i do 17 poena razlike, no predvođenih sinoć fenomenalnim Burkeom Knicksi su se potpuno vratili u meč. Nakon poluvremena Trey je ubacio čak 35 poena uz fantastičnih 16/22 iz igre. Bilo je napeto do samog kraja, imali smo egal završnicu, a glavnu ulogu je imao tko drug nego Kemba Walker. Prvo je bio odličan na kraju regulranog vremena, pogodio je trojku kojom je izjednačio meč, a nakon toga odigrao sjajnu obranu i izbio je Burkeu posljednju loptu.

No, pravi show je krenuo u dodatnom vremenu. Kemba je tada bio nepogrešiv. U produžetku je ubacio 11 poena uz savršenih 4/4 iz igre, te je dodao 3 asistencije. Burke je mu pokušao parirati, ubacio je neke bitne šuteve u produžetku, no Kemba je na kraju izašao kao pobjednik.

Junak Hornetsa je na kraju završio sa 31 poenom uz 7 asistencija, Superman Howard je opet imao odličnu veče sa 23 poena i 13 skokova, dok su Lamb i Hernangomez s klupe dodali po 12 poena. Trey Burke je odigrao utakmicu karijere, ubacio je čak 42 poena, a tu nije stao već je na svoj konto dodao i 12 asistencija. Beasley je zabio 27 uz 8 skokova, a Kanter je opet imao double double učinak sa 15 poena i 13 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*