Važno je prezivati se Bogdanović

screenshot

Sinoć u utakmici Pacersa i Kingsa Oladipo je donio pobjedu svojoj ekipi, no show su “ukrali” momci s istim prezimenom no u suprotnim ekipama. Bojan i Bogdan su pokazali da se najbolji šuteri s naših područja prezivaju Bogdanović. Obojica su odigrali odlične mečeve, išli su preko 20 poena te bili najbolji strijelci svojih ekipa. Pobjedu je na kraju odnio Bojan, no Bogdan je bio razlog zašto su Kingsi bili u meču do samog kraja.

Pacersi su bolje otvorili meč. Na krilima Oladipa koji je pogodio prvih 5 šuteva na utakmici su stekli prednost u samom početku. No Kingsi se vrlo brzo bude te na prvi odmor odlazimo s nerješenim rezultatom. Utakmica je bila napeta, a niti jedna ekipa se nije uspjevala previše odvojiti. Sve do posljednje četvrtine kada je još jednom Oladipo preuzeo glavnu riječ.

U posljednjoj četvrtini ubacio je 13 poena, te su Pacersi napravili razliku zahvaljujući 12-5 seriji. No Hield i Bogdanović su odlučili da utakmica još uvijek nije gotova. Hield je vezao 7 poena zaredom, a niz je prekinuo Bojan s dva bacanja, da bi njegov prezimenjak na drugoj strani ubacio trojku i tako doveo Kingse na samo 1 poen minusa. No Oladipo je imao mirnu ruku s linije slobodnih bacanja, ubacio je oba i tako prelomio meč.

Pacersi su tako ostali u igri za prednost domaćeg terena, te su na ovom road tripu još uvijek bez poraza. U ovoj utakmici predvodio ih je Bojan sa 25 poena uz solidnih 7/13 iz igre, te savršenih 9/9 sa linije bacanja. Oladipo je ubacio 24 uz odličnu all round partiju sa 5 skokova, 2 asista i 3 ukradene lopte. Bogdan je na drugoj strani bio najbolji u redovima Kingsa. Ubacio je 21 poen uz isto tako solidnih 8/15 iz igre, te čak 4 trojke. Hield je s klupe dodao 20 poena, a Cauley Stein je ubacio 20 uz 7 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*