McCaw pušten iz bolnice

Niz stravičnih povreda nažalost se nastavio na utakmici Kingsa i Warriorsa. Nakon jednog ulaza bek Ratnika Patrick McCaw je nezogdno pao i činilo se isprva da će posljednice biti stravične. Srećom ovaj puta to nije bio slučaj. Odmah je prevezen u bolnicu i obavljene su sve moguće pretrage. Većina je bila negativna i McCaw je već pušten iz bolnice.

Pao je na leđa i isprva nije osjetio donji dio tijela, no već na terenu mu se osjećaj vratio, a sada se osjeća puno bolje. Pretrage nisu pokazale nikakvo mehaničko i živčano oštećenje što je sjajna vijest i McCaw ne bi trebao imati dugotrajne posljedice. Povreda je okarakterizirana kao lumbalna kontuzija, a zasada nije poznato kada će se vratiti na parkete.

Veteran Vince Carter je bio šokiran ovom povredom, ispričavao se svim igračima Warriorsa na ovome i dao je do znanja svima da je bilo slučajno. Poslije utakmice je još uvijek bio šokiran i poželio je McCawu brz oporavak.

 

Warriorsi su se vratili u toj utakmici pobedničkim navikama i čini se da polako konsoliduju redove. Sinoć su u trijumfu protiv Kingsa (112 – 96), svoje minute ponovo dobili Klay Thompson (25 poena), Durant (27 poena) i Draymond Green (8 p, 9 sk, 7 as). Dovoljno za pobedu i optimizam.

Nažalost to nije vest. Vest je strašna povreda koju je doživeo Patrick McCaw, kada je prilikom pokušaja zakucavanja pao preko Vinca Cartera. To je delovalo toliko strašno da su svi, trener Ker, saigrai, Carter i publika ostali nemi, dok se McCaw previjao od bolova:

Igrači oba tima pokazali su solidarnost i zajednički uputili molitve za brz oporavak nakon što je McCaw iznet sa terena:

Naš Bogdan Bogdanović je sa 12 poena, 4 skoka i asistencije, bio među raspoloženijim igračima u ekipi Kingsa.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. FREE AGENCY: Ginuo za klub, ostao bez broja, a možda i bez - kluba! - Ostatak Sveta
  2. TRADE: Rezervista odbio potpisati ugovor sa Warriorsima - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*