CP3 vratio vrijeme

Duel ekipa iz samog vrha Zapada nije razočarao. Gledali smo izuzetno napetu utakmicu između Blazersa i Rocketsa. No, na početku nije izgledalo da će biti tako. Rocketsi su silovito krenuli i vrlo brzo došli do velike prednosti. Imali su čak 24 razlike na poluvremenu, a dobrim dijelom drugog poluvremena su bili u velikom plusu. Blazersi su se morali vaditi u posljednjoj četvrtini.

Nisu se predavali, te su na kraju uspjeli totalno zakomplicirati utakmicu sa 19-2 serijom s kojom su na kraju i došli do izjednačenja. Connaughton je pogodio za izjednačenje 13 sekundi do kraja, nakon što je Harden promašio oba bacanja. Činilo se kako se Portland izvukao i da ćemo ići u produžetke, no Paulu se nije dalo više igrati, te je odlučio riješiti meč. Krenuo je na desni ulaz i položio za pobjedu. Nešto slično smo već mogli vidjeti dosta puta od njega, protiv Spursa u playoffu za pobjedu u seriji, ili 2007. godine protiv Kidda i Netsa.

Rakete nisu ubacile koš posljednje 4 minute prije nego što je Paul riješio meč. Opasno su visili, no Paul je bio mirne glave. Ovo im je sada 20 uzastopna pobjeda kod kuće, a dobili su i dvije nakon poraza od Spursa. Osim što je ubacio za pobjedu Paul je odigrao i izvrstan meč. Ubacio je 27 poena uz 5 asista, dok je MVP kandidat Harden dodao 24 uz 7 dodavanja.

U redovima Blazersa najefikasniji je bio McCollum sa 16 poena, a odličan je bio i Nurić koji je ubacio 14 poena i dodao 11 skokova.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*