Hvala na pitanju, živi smo?

Denver Stiffs

Duel za play off, ili prva meč lopta, pripala je Denveru Nikole Jokića koji je jutros bio uspešniji od Nemanje Bjelice i Minnesote, 100 – 96.

Jokić koji je dosta loše započeo meč, bio je jedand od najvažnijih igrača u ovoj pobedi. Završio je meč sa 16 poena, imao je i 14 skokova i deset asistencija. Nuggetsi koji su gubili u prvom delu napravili su seriju u trećoj deonici od 18 – 4, i tako su se vratili u meč, a činjenica da je Towns propustio kraj meča zbog isključenja pomogla je domaćinu.

Murray je sa 22 poena bio najefikasniji kod Nuggetsa, dok je Harris Devin sa klupe dodao 20. Towns je imao 26 poena i 13 skokova, dok je Bjelica za 34 minuta, postigao deset poena uz sedam uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Ovom pobedom, Denver se izjednačio sa Minnesotom po učinku – oba tima imaju 44 pobede i 35 poraza:

Wolvesi igraju protiv Lakersa večeras,a Denver gostuje kod Clippersa. Nakon toga Wolvse očekuje duel sa Memphisom, a Nuggetsi čekaju Blazerse. I onda sledi druga meč lopta, novi duel ova dva tima u Target centru.

Pelicansi, koji su takođe u opciji da ispadnu iz trke za play off, preostala tri meča igraju u gostima protiv Sunsa, Golden Statea i Clippersa, dok dočekuju Spurse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*