Hladnokrvni Bogdan!

Kada ne znaš što uraditi pred kraj utakmice, daj loptu Bogdanu. Tako su radile sve ekipe prije Sacramenta, pa što ne bi i oni. Dosada je u sezoni već nekoliko puta bio ključan igrač u posljednjoj četvrtini za Kingse, no nije imao priliku pogoditi niti jedan šut za pobjedu. Sve do sada. U utakmici protiv drugog fenjeraša Memphis Grizzliesa Bogdan je šutom s poludistance odlučio meč i donio pobjedu Kraljevima.

Kingsi su umao prokockali veliku prednost, imali su 10 poena prednosti na 4 minute do kraja. “Međedi” su se uspjeli vratiti, izjednačiti i uvesti utakmicu u egal završnicu. Stvari je riješio Bogdan, pogodio je šut i ostalo je 1 sekunda do kraja. Osim što je pogodio šut, Bogdan je odlično zasmetao kod izvođenja, krznuo loptu,te onda nije došla na pravo odredište i Kingsi su mogli početi slaviti.

Inače Bogdan je imao jako lošu večer. Ubacio je samo 8 poena, a promašio je svih 5 šuteva za tri poena. To mu nije smetalo da pogodi kada je bilo najbitnije. Cauley-Stein je ubacio 18 poena, dok je Hield s klupe dodao 14.

Marshoon Brooks je ponovo pronašao sreću u NBA nakon izleta u Europu i Kinu. Odigrao je nekoliko odličnih utakmica i Memphis ga planira zadržati na duže vrijeme. Ovu utakmicu je opet bio najbolji i ubacio je 23 poena, a Brooks je dodao 16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*