“Obradović je za mene mrtav”

Jedan od najekstentričnijih vlasnika klubova u svijetu košarke je sigurno predsjednik Panathinaikosa Dimitris Giannakopulous ( sorry Cubane..). Nedavno je ušao u sukob sa čelništvom Eurolige,te je čak dobio zabranu ulaska na utakmice. Prijetio je istupom PAO-a iz Eurolige, no ipak se smirio i od toga nije bilo ništa. Nedavno je Dimtiris dao ogroman intervju za Grčki All Stars a jedna od tema koje se dotakao je i naš proslavljeni trener Željko Obradović.

Euroliga bez Grčkog velikana?

-“Ne slažem se s pretpostavkom da je svaki uspjeh PAO-a usko povezan s Obradovićem. Mislim da su naši uspjesi povezani s familijom Giannakopulous. Obradović je sigurno bio najvažniji alat za uspjeh. No, on je baziran na “Trojstvu”- menađment, tim, navijači.”-rekao je Dimitris. Dodao je kasnije kako su on i Obradović imali fantastičan odnos dok je bio trener u klubu, no sve se promijenilo 2012.godine.

-“Kada mi je 2012.godine rekao da ne želi ostati, on je za mene “umro” kao čovjek. Tako da, dok god sam ja u PAO-u Obradović će u OAKA arenu dolaziti samo kao gost.”-kaže predsjednik Grčkog velikana. Na kraju je rekao kako je Obradović vrhunski profesionalac, no da ipak ne može preći preko njegovog odlaska.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*