“Ne postoji utakmicu u kojoj bih birao Lebrona ispred Jordana”

Vječno pitanje NBA fanova, analitičara, trenera i svih ostalih koji prate košarku je – tko je bolji Lebron ili Jordan. Pitanje je u startu sasvim nepotrebno, no svi se vole “zaigrati” i dati  svoj sud tome. Jedan od njih je i jedan od najboljih bekova ikada omaleni vođa Bad Boysa Isiah Thomas. Poznato je kako se on i Jordan nikako ne vole, a to je kulminiralo kada je Jordan uvjetovao svoj nastup za Dream Team samo ako tamo ne bude bilo Thomasa.

Sada Thomas ne propušta prilku da “bocne” Jordana kada god stigne. Tako je nedavno izjavio kako bi sigurno u svoju ekipu prvo birao Lebrona prije Jordana.

Nije morao dugo čekati na odgovor. No ne od Jordana već od najboljeg “pomoćnika” u povijesti NBA lige Scottie Pippena. Jordanov suigrač, njegov “Robin” je poludio kada je čuo ovu izjavu. -“Michael Jordan je najveći koji je ikada igrao ovu igru. Uvijek me pitaju da usporedim Jordana i Lebrona, no zapravo ta usporedba uopće ne treba postojati.”- rekao je Pippen. -“Ne postoji utakmica i scenario u kojemu bih birao Lebrona ispred Jordana.”- završio je svoj monolog Pippen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*