Joker ponovo na vrhu

Najbitniji tjedan sezone za Nuggetse. Kada je bilo najpotrebnije ušli su u najbolji niz u sezoni. Zaredali su sa 5 pobjeda i stvorili sebi šansu za doigravanje. Još bolje, mogu sami odlučivati o svojoj sudbini i ukoliko dobiju sve preostale utakmice Nuggetsi se će naći u playoffu.

Najbolji igrač u ovoj seriji je bio Nikola Jokić. Čitavu sezonu je odigrao na izuzetno visokoj razini, a sada kada se napokon uigrao s Millsapom Nuggetsi su počeli pobjeđivati. U posljednjih tjedan dana Nikola je bio na rubu da bilježi triple double prosjek. Imao je 23 poena, 10,3 skoka i 9 asistencija te je zaslužio još jednom nagradu za Igrača tjedna Zapadne konferencije.

Protiv Clippersa je ubilježio svoj 9. TD učinak ove sezone, a osim toga na najboljem je putu da postane prvi centar još od Wilta Chamberlaina koji će u prosjeku imati minimalno 6 asistencija.

Nikola sada preostaju dva najbitnija duela sezone. Prvo ide na starog druga Nurkića, a nakon toga idu na megdan Wolvesima. Ukoliko izgube samo jednu utakmice playoffa neće vidjeti, no ako uzmu obje onda ćemo po prvi puta gledati Nikolu u doigravanju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*