Westbrook na korak do povijesti

Trebalo im je duže od očekivanog, no laganom pobjedom protiv Heata Thunderi su nekako uspjeli izboriti doigravanje. Početkom sezone su bili kandidati za titutlu, no projsečnim igrama kroz sezonu ambicije su pale. Sada su sretni s playoff mjestom, a kako sada stvari stoje u prvom krugu bi trebali ići na Warriorse bez Currya. Imali bi klasik u najavu već na samom startu playoffa.

Najbolji igrač Thundera Russell Westbrook ovu sezonu igra “ispod radara”. Iako bilježi fantastične brojke, niže triple double učinke kao od šale, čini se da veću pozornost dobijaju Harden i James. Možda malo i ne zasluženo s Russellove strane, jer West je na putu da ostvari nešto što nikada nikome nije pošlo za rukom. I vrlo vjerovatno neće ni ubuduće.

Russu fali samo 16 skokova u posljednjoj utakmici kako bi i u ovoj sezoni imao triple double prosjek. Protiv Heata je naravno imao triple double (25. u ovoj sezoni) , a uhvatio je 18 skokova, a u zadnjoj utakmici protiv Grizzliesa 16 bi trebalo biti i više nego ostvarivo.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Dan odluke! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*