Posljednji dan sezone pripao Hrvatima

Nakon posljednje kola sve je napokon riješeno. Dobili smo sve parove playoffa i na prvi pogled se čini kako ćemo imati izuzetno zanimljivo prvo kolo. U većini utakmica će odlučivati nijanse i teško je prognozirati išla. Posljednji dan Lige je pripao Westbrooku, Fultzu i – Hrvatima. Većina hrvatskih igrača je odigrala odlične utakmice, te su bili ponajbolji igrači svojih klubova.

Krenimo sa Šarićem koji je u velikoj pobjedi svojih Sixersa bio najbolji igrač. Ubacio je 24 poena, te dominirao protiv Bucksa.

Kada dobije priliku standardno dobro odigra i Ante Žižić. U porazu od Knicska Žiža je odigrao najbolju utakmicu svoje kratke NBA karijere. Ubacio je 20 poena za gotovo pola sata na parketu, a imao je već standardno odličan šut. Iz igre je ubacio 7/9 šuteva te dodao 7 skokova.

Hezonja već neko vrijeme pokazuje što su propustili momci iz Orlanda. Odrekli su ga se, a Mario konstatno pruža odlične igre. Vrhunski allround učinak sa 15 poena, 8 skokova i 6 asista protiv Wizardsa.

Valja spomenuti i Ivicu Zubca koji se oporavio od Chrisa Paula i Rocketsa. Ubacio je 6 poena za malo manje od 20 minuta igre, a njegovi Lakersi su dobili gradske rivale sa 15 razlike.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*