Top 5: Učinak za 11/4/2018

1 Nikola Jokić

Nikola nije mogao sam. Nažalost Nuggetsi su izgubili od Wolvesa i drugu godinu zaredom su ispali iz playoffa u završnici sezone. Nikola je dao sve od sebe, ubacio je 35 poena no u posljednjem napadu u regularnoj dijelu nije najbolje reagirao. Gibson je odigrao odličnu obranu, no da nije bilo Jokića Nuggetsi ne bi ni došli u situaciju da pobjede.

2 Dario Šarić

U fantastičnoj izvedbi Sixersa u kojoj su ubacili gotovo 50 poena u prvoj četvrtini Dario je bio najbolji igrač. Ubacio je 24 poena, samo poen manje od Andersona koji je bio najbolji strijelac ekipe. Šiši je tako na najbolji mogući način zaključio izvanrednu regularnu sezonu, a sada mu predstoji prvi nastup u playoffu.

3 Nikola Mirotić

Otkako je obrijao bradu Mirotić igra fantastičnu košarku. Pelicansi su relativno lagano riješili Spurse, a kako i neće kada Davis i Mirotić imaju sjajne večeri. Niko je ubacio 21 poen, iako ga šut iza linije 7,24m nije baš slušao. No pogodio je većinu šuteva za dva poena, a dominirao je i pod obručima. Uzeo je 15 skokova i tako bio ponajbolji u svojoj ekipi.

4 Ante Žižić

Utakmica karijere za Žižu. Opet kada je dobio minutažu nije razočarao. Kao i dosada bio je izuzetno efikasan iz igre, promašio je samo 2 šuta a ubacio je čak 20 poena. Novi carrer high za našeg centra. Uspio je sakupiti i 7 skokova i solidno je držao reket pod kontrolom protiv Knicksa.

5 Mario Hezonja

Super Mario se oprostio od Magica. Još jednom je pokazao upravi Orlanda što su propustili. Odlična all round predstava u koju je ugradio 15 poena uz 8 skokova i 6 dodavanja. Ubacio je tri trojke, te su mu to jedini ubačaji iz igre, no bio je gotovo nepogrešiv s linije bacanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*