Ohrabrujuće vijesti za Ratnike

Večeras napokon kreće playoff. Dočekali smo i taj dio sezone, a NBA liga nas je odmah u startu odlučila počastiti. Playoff otvaraju Warriorsi i Spursi. Repriza prošlogodišnjeg Finala konferencije. Tada su Ratnici prošli sa čistih 4-0, s tim da Spursima nije igrao najbolji igrač Leonard. Ove godine sigurno neće biti tako “lagano”.

Obje ekipe su imale razočaravajuće sezone, a tom razočarenju su najviše kumovale povrede. Spursi igraju bez Leonarda čitavu sezonu, dok su Warriorsi u jednom trenutku bili bez 4/5 članova startne postave. Jedini koji je bio zdrav je Pachulia, a dobro znamo da je on uvjerljivo najmanje bitan šraf u ovoj ekipi.

Ovaj prvi krug će sigurno proteći bez Leonarda, čija je povreda još uvijek nerazjašnjena, te Currya. Njega je povredio Pachulia, nezgodno mu je doskočio na nogu i Curry je povredio koljeno.

Zaza nastavlja teror, stradao i Steph Curry!

Prve prognoze su govorile kako možda propušta i ostatak sezone, no prema zadnjim informacijama prognoze su puno optimističnije.

Curry je već počeo lagano trenirati i šutirati na koš, što je sjajna vijest. Prema prognozama trebao bi se vratiti nekada u drugoj rundi, ukoliko Ratnici prođu. Možda ne već u prvoj utakmici, no sigurno u tijeku serije.

1 Trackback / Pingback

  1. Duel ranjenika - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*