Rekorder upitan za drugu utakmicu?

Čini se da slijede bolji dani za Oklahomu. Nakon užasnog završetka sezone za Mela i PG-a, u prvoj playoff utakmici za Oklahomu su napokon pružili dobru partiju. Posljedni mjesec sezone su šutirali ispod 30% šuta tri poena uz katastrofalne predstave. Srećom, “otresli” su lošu formu i čini se kako bi u playoffu mogli biti pravi.

Gromovi udrite

Pogotovo Paul George koji je dominirao protiv Jazza. Ubacio je čak 8 trojki, najviše još od Gary Paytona koji je također ubacio 8 trojki. No igrajući za Supersonicse. Završio je na 36 poena, a tijekom utakmice se činilo kako ne može promašiti. Odličan uvod je imao i Melo koji je većinu od svojih 15 poena postigao u prvoj četvrtini. Pokazao je da se polako privikava na ulogu vođe druge postave. Uloga koja mu idealno odgovara u ovom  trenutku.

Zasad su bile samo dobre vijesti za Thundere. Dobili su prvu utakmicu, Velika Trojka je odigrala odlično, no bilo je i loših vijesti. Poslije utakmice je ustanovljeno kako Paul George ima manju ozlijedu. Tijekom utakmice je ozlijedio desni kuk, a prve snimke pokazuju kako se radi samo o nezgodnom udarcu.

No, Thunder su oprezni, poslali su ga na dodatne kontrole i postoji mogućnost da PG propusti drugu utakmicu. Trenutno se još uvijek ne zna težina povrede, no sam PG je izjavio kako sigurno ne misli propuštati utakmice. No, playoff će čini se biti dug za Thundere, pa je moguće da ga odluče i odmoriti jednu utakmicu. Čisto kako bi se 100% oporavio i bio spreman za kasnije duele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*