Da, Bledsoe, to je taj j****i igrač

Twitter

Prva utakmica između Bucksa i Kelta je bila prava poslastica prvog kruga. Buzzer-beateri, produžetci, sve što smo mogli poželjeti. No, druga utakmica je bila potpuno druga priča. Gotovo bezgrešni Kelti su se prošetali drugom utakmicom i stigli do prednosti od 2-0.

Mladost Kelta je još jednom pokazala kako ih čeka jako svijetla budućnost. Brown je dominirao, ubacio carrer-high u playoffu, te je izjavio kako sada pucaju od samopouzdanja. -“Ljudi nas otpisuju čitave godine, a mi im samo dokazujemo da su bili u krivu. To ćemo i nastaviti raditi.”-izjavio je Brown. Nakon povrede Irvinga nitko nije davao prevelike šanse Bostonu, čak ni u prvoj krugu protiv Bucksa. No trenerski mag Stevens i sjajno posložen roster dokazuju kako košarku ipak ne igraju imena na papiru. Već igrači. A Boston ima sjajne igrače.

Ova utakmica je bila prava košarkaška rapsodija za Kelte. I puno jače ekipe od Bucksa bi imale problema s ovakvim Keltima. Tijekom čitave utakmice izgubili su samo 7 lopti, a veliki utjecaj je imala i klupa koja je ubacila 41 poena, naspram 25 koliko je ubacila klupa Bucksa. Kada god su se približili Kelti bi imali odgovor. Posljednji puta su se približili na 4 minuta do kraja. Prišli su na 10 razlike, no onda Kelti rade seriju 11-2 i rješavaju utakmicu.

Stigli su do 2-0 prednosti u seriji, a ako ovako nastave, ne piše se dobro Bucksima. Brown je ubacio 30 poena uz 5 skokova, a Rozier je ponovo bio sjajan. Nakon što je riješio prvu utakmicu sada je ubacio 23 poena uz 8 asista a još uvijek čekamo na njegovu prvu izgubljenu loptu u ovoj seriji… Horford je ubacio 16, a Morris je s klupe dodao 18 poena.

Giannis je bio najbolji u redovima Bucksa, umalo je upisao triple-double učinak. Ubacio je 30 poena uz 9 skokova i 8 dodavanja, a Middelton je još jednom bio na visini zadatka i ubacio je 25 poena uz odličan 10/14 šut iz igre.

Nakon ovoga meča razvikana zvezda Bucksa, Eric Bledsoe sigurno će znati ko je Rosier. Bledsoe koji je stigao iz Sunsa i trebao je biti veliko pojačanje, razočarao je igrama, ali i svojom izjavo, u kojoj je reao kako ne zna ko je Terry Rosier:

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*