Hteo si agresivnog Lebrona, dobio si ga!

Cavs nation

Teza da samo agresivni i raspoloženi Lebron može pogurati sporovozni tim Cavsa, još jednom je dobila potvrdu. Nakon sjajno otvorene prve četvrtine Cleveland je na kraju dobio Pacerse, 100 – 97, a Lebron je sam postigao gotovo polovinu poena – meč je završio sa 46 poena, 12 skokova i 5 asistencija.

Za razliku od prvog meča kada je pokušao da razigra tim, pa potom sebi da priliku, ovoga puta agresivno je krenuo od starta. U prvoj četvrtini postigao je prvih 13 poena za svoj tim, ukupno 20, a Cleveland je imao već +15. Pacersi su topili prednost i dobili su preostale tri četvrtine, ali ‘kralj’ nije dozvolio iznenađenje. No, bio je iskren nakon meča:

Imali smo sreće. Dopustili smo im da rešavaju u poslednjem napadu i promašili su. Treba imati i sreće, ali moramo mnogo bolje da odrađujemo posao kako ne bismo dolazili u ovakve situacije,” rekao je posle meča Lebron.

 

Jedinu prodršku vredu pažnje James je imao u Lovu (15 poena), dok je Indianu predvodio Oladipo sa 22 poena. Bojan Bogdanović meč je završio sa 8 poena, uz šut iz igre 3/6, 1/3 za tri poena, tri skoka i četiri asistencije.

Serija se seli u Indianapolis, gde se igraju dva naredna meča. Prvi na programu je u noći petka i subote od 1 čas posle ponoći.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*