Sljedeći na listi za odstrel

Početkom playoffa dvojica trenera su isti dan izgubila posao. Knicksi i Orlando Magic će imati nove stratege u novoj sezoni, a samo dan nakon ova dva kluba i Hornetsi su se zahvalili Cliffordu. Sve ove smjene su se desile netom prije playoffa, a čini se kako će i rezultat u doigravanju imati utjecaj na neka trenerska mjesta.

Još jedna smjena u NBA Ligi

Deset Najizgledniji kandidat je Terry Stotts. On je sa svojim trećeplasiranim Blazersima izletio prvi iz playoffa. Pelicansi su demonstirali silu i sa čistih 4-0 riješili seriju u svoju korist. Gentry je u potpunosti nadigrao svog suparnika Stottsa. Servirao mu je trap obranu od koje Lillard, McCollum i Stotts kolektivno imaju noćne more.

Metla!

Stotts je odlično vodio Blazerse u regularnom dijelu. Prošle sezone su među posljednjim izboriili playoff, a ove godine su napredovali čak do 3. mjesta. No, problem je doigravanje. Trenutno su Blazersi na 10 vezanih poraza u doigravanju. I dok je prošle sezone poraz od Warriorsa bio očekivan, ove godine su Pelicansi napravili ogromno iznenađenje. Ne toliko samim izbacivanjem Blazersa, već način na koji su to napravili.

No, Stotts neće dugo biti na birou rada. Priča se kako će ukoliko dobije otkaz u Blazersima, sačekati će ga ponuda Orlando Magica. Tako da Stotts bi relativno brzo dobio novu ekipu u svoje ruke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*