Da li je ovo dokaz da Cavsi zapravo i nemaju trenera?

Iako je sve nagoveštavalo da bi mogli gledati reprizu trećeg meča, kada su Pacersi nadoknadili minus 17 sa poluvremena, sinoć do toga nije došlo. I to najviše zahvaljujući seriji 10-2 Cavsa u trenutku kada su Pacersi okrenuli rezultat i pretili da poptpuno dokusure Lebrona i društvo.

‘Kralj’ je sinoć dobio očekivanu podršku, a stigla je od najsikusnijeg među njima – Kyle Korvera, koji je svojim trojkama slomio domaćina:

 

James je bio standardno dobar, završio je meč sa 32 poena, 13 skokova i sedam asistencija, i ovo mu je bio 100. play off nastup u karijeri sa najmanje 30 poena. Više od njega ima samo Michael Jordan.

Korver ga je pratio sa 18 poena, četiri trojke, dok su ih sa po 12 poena pratili JR Smith i Jordan Clarkson. Smith je posebno bio inspirisan u prvoj deonici kada je dao trojku sa gotovo celog terena u poslednjoj sekundi:

Kod Pacersa je iz drugog plana iskočio Domantas Sabonis sa 19 poena uz šest skokova, po 17 su postigli Tarner i Oladipo (5/20 iz igre), dok je Bojan Bogdanović ima slabo šutersko veče (4/13) i meč je završio sa deset poena.

Zanimljiv momenat koji dovoljno govori o tome ko vodi glavnu reč u timu iz Clevelanda. Time out 22 sekunde do kraja, planira završnica meča, a trener Lue nema pojma šta se dešava, dok njegovi igrači planiraju akciju:

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*