“Mislim da možemo biti kao Warriorsi”

Screenshot/Twitter

Najveće iznenađnje dosadašnjeg dijela playoffa je metla Pelicansa nad Blazersima. No, ovo je iznenađenje samo na papiru. Pelicansi su razmontirali Blazerse u svim segmentima igre i pokazali su da su trenutno bolja ekipe. Holiday i Rondo su odigrali fantastičnu obranu, Davis je bio na izuzetno visokoj razini i to je bilo previše za Blazerse.

Buldenhozeru je dosta poraza

Baš je sjajna obrana Pelicanse lansirala u drugi krug. Udvajali su Lillarda i McCollum i tjerali ih da se riješe lopte. Ovaj dvojac se nikako nije snašao protiv agresivnih Pelikana, pogotovo Lillard koji je odigrao katastrofalnu seriju. -“Plan njihove igre je bio da mene isključe. Kada god sam prešao centar mene su čuvala dvojica igrača. Naravno, to nije nikakav izgovor za moju lošu igru. Kritike prihvaćam isto kao i pohvale.”- rekao je Dame.

Nakon ovog ispadanja iduće ljeto će biti ključno za Blazerse. Rebuilding ili će pružiti još jednu šansu ovom rosteru. Najveće pitanje je sudbina Nurkića, no on se ove sezone itekako dokazao. No, Lillard vjeruje u ovu ekipu i smatra da mogu puno više. -“Mislim da naša ekipa može biti poput Warriorsa.”- rekao je Dame, osvrnuvši se na to kako su i Ratnici 2014. godine izletjeli u prvoj rundi od Clippersa. A već iduće godine su se već okitli naslovom prvaka.

Dodao je Lillard na kraju da se ne slaže kako treba razdvojiti njega i McColluma. -“Ne slažem se s tim da nas se razdvoji. To bi bilo najlakše, no ja se s tim ne slažem.”- dodao je Dame.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ovdje sam pronašao dom" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*