Sranja se dešavaju

Uvertira za ovaj meč je bila prije nekoliko dana. Utah je uzela prvu domaću utakmicu, te došla do mininmalng vodstva u seriji. Rubio je odigrao fantastičan meč, a Russ je u svom stilu izjavio kako će prekinuti dominaciju prvenstveno Rubia, a onda i cijele ekipe Jazza.

“Ta sranja mu neće prolaziti iduću utakmicu”

Ovo je bila ključna utakmica za Thundere. Nažalost, odigrali su kao i obično što odigraju u ključnim utakmicama. Meč su otvorili odlično. Pogodili su tri vezane trojke, a Melo je vodio glavnu riječ i Thunderi su stekli prednost. Kada se činilo da voda ide na njihov mlin, Jazzeri su pokazali kako nisu zaboravili igrati. Koristli su istu formulu kao i u prošloj utakmici. Odličan završetak druge, te silovit početak treće četvtine.

U tom periodu Jazz je napravo 20-3 seriju, te napravio bitnu razliku. Thunderima nakon ovoga više nije bilo povratka. Pogotovo kada se pogleda kako su odigrali najbolji igrači. Velika trojka je opet zakazala, dok je na drugoj strani Mitchell nastavio oduševljavati. Napadao je obruč Thundera cijelo drugo poluvrijeme i omogućio Jazzu da održava prednost. -“Napravio je sjajan posao s ulazim i asistencijama. To je jako bitan dio naše igre. On je najdinamičniji naš igrač.”- izjavio je Snyder za Mitchella.

Kao što je i najavio West je izuzetno agresivno držao Rubia, a kao i većina utakmica ovog playoffa, niti ova nije prošla bez incidenta. U posljednjoj četvrtini Melo se sukobio sa Crowderom, došlo je do guranja, a uletjele su obje ekipe. Srećom nije eskaliralo, te se situacija vrlo brzo smirila.

Cijela petorka Jazza je bila dvoznamenkasta, a Mitchell je popravio svoj playoff carrer high na 33 poena. Ingels je ubacio 20 uz 5 trojki, a Rubio je ovaj puta bio nešto lošiji nego u prošloj utakmici. Ubacio je 13 poena uz 8 asista i 6 skokova što je i dalje vrlo dobar učinak.

Najbolji strijelac kod Thundera je bio George. Ubacio je 32 poena, no opet je imao vrlo loš postotak šuta. Gađao je samo 2/9 iza linije 7,24, a West je ubacio 23 poena uz 14 skokova i za njega nestvarno malih 3 asista. Melo je opet razočarao i ubacio je samo 11 poena uz očajnih 0/6 za tri poena.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Najpoznatiji Inglesman u NBA - Ostatak Sveta
  2. Russ suspendiran za utakmicu broj 5? - Ostatak Sveta
  3. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*