Bogdan uspješno operiran

Stigao je u Ligu kao najplaćeniji rookie igrač ikada i nije razočarao. Bogdan Bogdanović je bio jedan od najboljih igrača Kingsa ove sezone. Iako to brojke možda i ne pokazuju. Postupno je dobijao sve veće i veće ovlasti u ekipi, da bi se na kraju pretvorio u primarnog kreatora i čovjeka koji vuče ekipu. Divac i ostali moraju biti zadovoljni s njim.

Devet neverovatnih meseci Bogdana Bogdanovića

Naporna sezone je, nažalost, imala posljedice po Bogdana. Doživio je povredu koljena, točnije dio meniskusa mu se odovojio i to se moralo riješiti operacijom. U Kingsima su čekali kraj sezone, te je Bogdan juče operiran u New Yorku. Operacije je bila i više nego uspješna, te je sve prošlo u najboljem redu. Ovakva operacija traži 8-10 tjedana odmora, što znači da Bogdan neće igrati u proljetnom Fiba prozoru za Srbiju, te da propušta i Ljetnu Ligu za Kingse.,

Ovakva vrsta operacije može omogućiti igračima i da se brže vrate na parket, no postoji opasnost od dugotrajnih posljedica. Tako da vjerujemo da će Bogdan odmoriti svih 10 tjedana, jer potreba za žurbom nema. Taman u vrijeme njegovog povratka, počinje i trening kamp Kingsa za koji bi trebao biti 100% spreman.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*