Rakete obavile posao, Derozan donio prednost

Kao što je bilo i očekivano, Houston Rocketsi su dovršili posao protiv Wolvesa i odnijeli posljednju pobjedu u seriji. Završilo je 4-1, Wolvesi nisu pali bez ispaljenog metka, no nije bilo neizvjesnosti oko konačno rezultata. Wolvesi su jednostavno prekonfuzna ekipa da bi u ovom trenutku imalo zaprijetili Rocketsima. Houston polako postaje prvi favorit Lige, pogotovo ukoliko se Curry ne vrati.

Glavni razlog pobjede je opet bio James Harden. I to opet u trećoj četvrtini. Prošlu utakmicu je sam nadigrao Wolvese, on je ubacio 22 poena, do je čitava ekipa Wolvesa ubacila 20, a sada su bili izjednačeni. Od 30 poena Raketa, Harden je ubacio 15, isto koliko i Wolvesi. Nakon ovoga snage za povratak više nije bilo i Rakete su polako ali sigurno privele seriju kraju. Sada je mogu u miru pripremati za boljeg iz fantastičnog duela Jazza i Thundera.

Clint Capela je bio sjajan sinoć. Ubacio je 26 poena i dodao čak 15 skokova, dok je Harden ubacio 24 uz 12 dodavanja. Kod poraženih Towns je ubacio 23 uz 14 skokova, dok je Crawford s klupe dodao 20.

Dominaciju domaćina u ovoj seriji nastavili su Raptorsi. Zasada je svaka ekipa dobila domaću utakmicu. Kanađani su tako ponovo došli do vodstva, sada imaju 3-2 i imaju priliku u idućoj utakmici završiti stvar. Ključ pobjede je opet bila posljednja četvrtina. Wizardsi su još jednom loše šutirali u posljednjem periodu, dok su Raptorsi iskoristili svoje šanse.

Wright je opet bio ključ pobjede, ubacio je 11 od svojih 18 poena baš u posljednjoj dionici, dok je cijela ekipa WIzardsa šutirali očajnih 8/24 iz igre. Wall je promašio sve svoje pokušaje izvana, te kada se na to nadoda napokon jedna dobra skakačka četvrtina Raptorsa, Wizardsi nisu imali šanse.

Cijelu utakmicu je vukao Derozan. Ubacio je 32 poena, dok je njegov bekovski partner Lowry stao na 17 poena uz 10 dodavanja. U redovima Wizardsa najbolji su bili standaradno Wall i Beal. Wall je ubacio 26 poena uz po 9 skokova i asista, dok je Beal dodao 20 poena.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  2. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  3. NBA play off 2018: Tim na prvom mestu, 'Kralj' visi nad ambisom... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*