“Sada nas MORATE poštovati!”

Početkom sezone nitko nije davao šanse Pacersima. Čak niti za ulazak u playoff. Činilo se kako će morati napraviti kompletan rebuilding. No, svi smo se grdno prevarili. Pacersi su odigrali fantastičnu sezonu, predvođeni Oladipom koji je postao All-star i jedan od boljih igrača Lige.

“Crna pantera” probudila Indianapolis

Imali su Cavse na konopcima, no Kralj Lebron je ipak uspio izvući pobjedu. Natjerali su ga se pošteno namuči, nešto što na Istoku nije jako dugo radio. Sjećamo se prošle sezone kako su Cavsi s lakoćom stigli do Finala. Odmah nakon utakmice, Oladipo je nazvao svog osobnog trenera i pitao ga kada počinju s treninzima. Momak se nije ni otuširao poslije poraza, a već je htio početi raditi. Gladan je pobjeda i čini se da Pacersi imaju novo lice franšize.

-“Ako nas sada ne poštuješ, onda ja nemam poštovanja za tebe.”-izjavio je Oladipo poslije utakmice. -“Tako je ja osjećam. Nitko nije vjerovao da ćemo biti ovdje, niti jedna osoba osim nas u svlačionici.Mislim da nas sada morate poštovati.”- jasno i glasno je poručio. Odigrao je sjajan posljednji meč, no nažalost nije išlo. Pacersi su bili dosta nervozni kroz čitavu utakmicu, što je i razumljivo za ovako mladu ekipu.

No, svijetla budućnost je pred njima. Oladipo ima talenta i mentalitet da vodi ovu ekipu, centri Turner i Sabonis su još uvijek jako mladi, a veterani su na prihvatljivim ugovorima, te odlično odrađuju svoj posao. Na kraju kada se podvuče crta, Pacersi su puno puno bolje prošli od Thundera u dealu za Georgea i čini se kako se rađa još jedna odlična ekipa na Istoku.

 

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Tvoji sprintevi se mjere kalendarom" - Ostatak Sveta
  2. Veliki povratak zaboravljenog centra? - Ostatak Sveta
  3. Indiana Pacers 2017-2018: Zemlja košarke ponovo živi! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*