Ostati ili otići u rodni grad?

Twitter

Novi lov Thundera na naslov prvaka je stao već na prvoj prepreci. Početkom godine dolaskom PG-a i Mela neki su ih smatrali da bi mogli biti rame uz rame s Warriorsima. Nažalost, prognoze su jedno, stvarnost je drugo. “Dozu stvarnosti” im je isporučila ekipa Jazza i rookie Donovan Mitchell koji su ih izbacili u prvom krugu doigravanja sa konačnih 4-2.

“Vidimo se iduće godine”

Melo je odigrao katastrofalnu sezonu, a pogotovo ovu seriju. Očajna igra na obje strane parketa za nekada jednog od najboljih scorera Lige. George je furiozno počeo seriju, u prvoj utakmici nije mogao promašiti, no sve nakon toga je bilo u najbolju ruku prosječno. Posebno loš je bio u posljednjoj eliminacijskoj utakmici, u kojoj nije mogao pogoditi niti ocean izvana. West je dao sve od sebe, no Jazz je dovršio posao.

Glavna priča ovoga ljeta u Oklahomi će biti Paul George. Već se prošle godine usko povezivao s Lakersima, a nakon ovakve sezone postalo je izgledno kako će George otići iz Oklahome i nastaviti svoju karijeru u drugoj franšizi. No, George je izjavio kako bi rado ostao u ovoj ekipi. -“Imam puno razloga da budem sretan ovdje. Grad, navijači, organizacija, sve je bilo sjajno. Volio bih ostati u ovoj ekipi. O tome ću uskoro odlučiti.”- izjavio je PG.

No, nije Oklahoma jedina destinacija za koju se vezuje Paulova budućnost. Još prošloga leta kada se desio trejd iz Pacersa, Oklahoma je pominjana kao usputna stanica, dok je finalnom destinacijom određen LA, njegov rodni grad, i Lakersi. Sve je moguće ovoga leta:

George: Nosi mi se zlatna boja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*