“Igre u Euroligi govore same za sebe”

Nadolazeći NBA draft će vrlo vjerovatno biti jedan od najjačih u povijesti. Fantastična generacija “klinaca” dolazi, a pola klubova u NBA je tankiralo kako bi mogli birati sa što višljim pickom. Nama će posebno biti zanimljivo gdje će završiti naši igrači, Dončić i Musa koji imaju realne šanse za prvu rundu. Luka čak i za prvi pick.

Draft 2018: Jedan Dončić i nijedan Srbin

Kako se bliži kraj sezone uskoro će početi i draft workout. Vježbe prije drafta, namijenjene igrači kako bi se mogli pokazati i možda čak i podići svoje mjesto na draftu. No Dončić je već sada odlučio kako neće prisustvovati treninzima. Pretežak raspored u Realu, igranje playoffa ACB lige, a i Final Foura Eurolige u Beogradu, tu jednostavno nema vremena uklopiti i treninige prije drafta. No njegov manager i Luka se ne brinu da će to utjecati na njegovu poziciju na draftu.

-“Mislim da igre u Euroligi govore same za sebe. Sve to što je uspio napraviti dovoljno govori o njegovom talentu i spremnosti. Iskusio je jedan drugi nivo od svojih vršnjaka igrajući Euroligu. Tako da je za njega nakon Eurolige otići u NBA logičan korak.”- izjavio je Billy Duff, Dončićev manager.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*