Inglesmanov show za brejk u Houstonu!

U večeri kada je Igor Kokoškov ispisao istoriju NBA, njegov još uvek aktuelni klub – Utah Jazz – napravio je veliko iznenađenje i savladao Houston Rocketse u gostima, 116 – 108, i tako izjednačila seriju na 1-1.

Iako bez Rubia, Jazz se nije predavao. Predvodio ih je fantastični Joe Ingles, sa 27 poena i 7 trojki iz devet pokušaja. Ovim je Ingles nastavio sa sjajnim igrama u play offu, a o njemu smo već pisali nakon fantastičnih izdanja protiv OKC-a:

Najpoznatiji Inglesman u NBA

Mitchel je postigao17 poena, imao je 11 asistencija, dok je Gobert imao double double – 15 poena i 14 skokova, kao i Crowder – 15 poena uz deset uhvaćenih lopti.

Kod Rocketsa je najefikasniji bio Harden sa 32 poena, Chris Paul je ubacio 23, Capela je imao double double – 21 poen i  11 skokova.

Utah je dominirala na početku, imali su i +19 u drugoj deonici da bi Harden to uspeo prepoloviti do kraja poluvremena sa svojih 17 poena u drugoj četvrtini. Houston nastavlja u tom ritmu i u trećoj četvrtini i tada sve miriše na preokret, ali serijom od 10 – 0 Jazz stiže do pobede i brejka.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  2. NBA play off 2018: Cavsi na krilima Lebrona stigli do izjednačenja, utakmica odluke za Rakete - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*